RCK logo

regionalni centar kompetentnosti

tehničke škole sisak

NAZIV PROJEKTA
Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak za područje elektrotehnike i računalstva u Sisačko-moslavačkoj županiji
O PROJEKTU

Projekt ima za cilj uspostavu infrastrukture Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak za područje elektrotehnike i računalstva obnavljanjem trenutno zapuštenog kompleksa bivše Domobranske vojarne u Lađarskoj ulici u Sisku i njegovog opremanja modernim tehnologijama te pružanje novih i inovativnih znanja u svrhu poboljšanja strukovnog obrazovanja u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

Glavne projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju kompleksa bivše Domobranske vojarne u Sisku, stručni i projektantski nadzor, ugovaranje voditelja projekta gradnje, opremanje prostora specijaliziranom opremom, horizontalne aktivnosti u skladu s politikama EU, upravljanje projektom što uključuje i financijsku reviziju te aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta.

 

Ciljane skupine su redovni učenici srednjih škola, nastavnici strukovnih predmeta, nezaposlene osobe i gospodarski subjekti s područja Sisačko-moslavačke županije i Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Tehnička škola Sisak, a partner je Sisačko-moslavačka županija.

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA

Ukupna vrijednost projekta „Uspostava regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak za područje elektrotehnike i računalstva u Sisačko-moslavačkoj županiji“ iznosi 76.767.572,40 kuna, od čega je 29.999.999,60 kuna osigurano bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA

Razdoblje provedbe projekta je od 16. ožujka 2020. godine do 16. srpnja 2023. godine.

 

KONTAKT OSOBE ZA VIŠE INFORMACIJA

Davor Malović

 

Darjan Vlahov

  • Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport
  • Sisačko-moslavačke županije.
  • E-mail adresa: darjan.vlahov@smz.hr

 

Više informacija na: